(Android/iOS) Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games варати код многих кристала
Feb 15, 2022 6:44:46 GMT -5
Post by riosoftcomwelo on Feb 15, 2022 6:44:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многих кристала ▞▞▞
▞▞▞ Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Игра је добра, али нема смисла имати рекламе које су неприкладне док се деца играју. Молимо уклоните такве огласе који су сертификовани.
Игра је заиста добра и занимљива....одлична је али када једном достигнете ниво 1038, не можете да послужите пиће купцима....тако да није могуће прећи тај ниво. Заиста је фрустрирајуће када наставите да тапкате пиће, али не можете да послужите
Био сам на нивоу 121..имао сам проблем у вези са интернетом зато морам да деинсталирам игру сада сам поново на нивоу 91..не желим да играм..чак и када идем на деинсталирање не упозоравају било шта што ће мој напредак бити обрисан или тако нешто..у њима толеришем гомилу реклама да добијем сумњиве новчиће и драгуље..стварно је фрустрирајуће..
Потпуно сам уживао у овој игрици отприлике. 2 месеца сада, до данас. Ја сам на нивоу или степену 315, не знам како то да кажем, али сам у пицерији... Неее, игра се смрзава!!! Нисам имао никаквих проблема до овог тренутка. Молимо поправите, Имам још само неколико пре него што одем у Нови свет лол... Свеукупно бих и даље оценио искуство играња као целину са 5...
Добро интересантно, али не могу да се пријавим преко Фејсбука
Ово је веома добра игра. Графика је одлична.. Видите шта ћете сервирати. Добијање новчића је веома лако..ако желите да урадите све нивое у области онда ћете добити више пронађених и више драгуља. Играо сам ово већ дуго времена.. месеци. И нисам се досадио нити сам потрошио новац на драгуље.. Препоручио сам ово својим пријатељима.
Веома лепа игра... али сада не можете да добијете мистериозне поклоне и поклоне са дуплим новчићима. пише проверите интернет или покушајте поново.. па сам смањио оцену на 3 са 5... админ молим вас помозите
Сав мој напредак је изгубљен након овог новог ажурирања.. може ли неко да поправи то..??
забавно је до нивоа 10 где је немогуће победити осим ако не потрошите новац. не можете добити кључ за напредовање ако га не прођете. тако забавно док не буде.
Ова игра је веома заинтересована да игра има више нивоа у овој игри
Недавно ажурирање је уништило моје искуство. Корисничко сучеље изгледа одлично, али сам гурнут уназад око 4 света... игра каже да немам кључеве, али када проверим свој напредак требало би да сам на нивоу Северне Америке, али ме отвара у Северној Индији. .. Веома разочаран. Вероватно ћу престати да играм
Добра апликација али нема толико нивоа ......😑
Ова игра је веома интересантна, али и веома тешка, ако будете играли прво ћете открити да је ова игра превише лака, али када достигнете више нивоа, веома је тешка игра, сав ваш новац и дијаманти у овој игри ће нестати и можете не доспети до другог света и нивоа. Свиђа ми се ова утакмица, али је претешка за нас. Олакшајте ову игру како бисмо могли да стигнемо до другог света и молимо вас да не узимате превише дијаманата и новца из игре. Али је забавно, такође правимо друга јела.
Очистио сам 160 нивоа и сада ми показује да стиже ускоро од једне недеље, мислим српско чекам још да се играм...и увек показује додатни помак у претходном свету.. играм га, али још увек се нови рстрнгови не отварају, молим поправи то.
Не свиђа ми се игра. Превише реклама и тера вас да надоградите чак и када немате довољно новца.
Нови таблет и моје игре за кување се не би пренеле. Ова игра је лака и даје вам начине да зарадите дијаманте, ако вам не сметају огласи.
Игра је била сјајна. Али након ажурирања све се срушило. Завршио сам 3 света и играо сам на 4. свету. Након тог ажурирања натерао сам ме да играм у 2. свету, али док сам проверавао мапу показује да сам завршио све нивое у том свету, иако не могу да пређем у следећи свет.
нема довољно огласа за освајање дијаманта нити дуплих поена.
Тајминг игре је веома краћи и успори време пола сата да попуни симбол срца сачекаћу пола сата што је јако лоше
Indian Cooking Star: Food Game არკადული gan
Почео сам игру синоћ и играм већ 12 сати и још увек уживам! Волим игре са кувањем, али истина је да су све исте. Волим што је ово индијска храна, која је другачија и занимљива. Чак и ако не једете индијску храну, лепо је променити темпо. Није досадно, изазовно, али није толико фрустрирајуће да сам дао отказ. Осим тога, има згодне опције, свакодневне награде за „срећу“ за време/предмете из стварног живота, што је јединствено. То ми се допало. Пробајте
ভারতীয় তারকা শেফ: রান্নার গেম আর্কেড gqs
Игра је занимљива, али нова храна се није откључала па нисам могао да пређем ниво.
Лепа игра, али за куповину драгуља нас држе у истој фази играмо добро и брзо сервирамо. Такође нисам у могућности да очистим позорницу због чега је ово разочарано
То је генерално добра игра, али понекад нивои постају тако тешки за разбијање због недостатка извора.
Играње игре је лепо, али се често зауставља и виси
Дајем само две звездице јер не разумем како ова игра није намењена деци
Невероватна игра. Јела изгледају тако укусно и волим што можете направити разна јела. Такође волите како можете путовати светом. Чак ни рекламе нису досадне. А графика је заиста невероватна. Заиста волим ову игру. Будите поносни што су ово направили Индијанци. Велико дело. ❤
Indian Cooking Star: Food Game Arcade yyl
Свидела ми се игра. Али на 121 нивоу не могу да отворим ниво. Зауставља се на 75%. Проверио сам и није проблем са интернетом. Молим те поправи се
Magica.io 動作 sun
Ово је невероватна, дивна, забавна игра. Помаже вам да повећате кување. Волим ову игру. ♥♥♥ . Ова игра не одузима толико времена када почнете да је играте.. како вам кажем. Пустите га и сада ћете схватити оно што вам говорим. Испробајте.
супер
Толико проблема за прелазак на следећи ниво, толико огласа, толико техничких проблема, достигао сам ниво од 629, али након ажурирања много кључева се поново прикупља
Одлична игра. Само не волим када се стално покреће док играм. Губим бонус. Или стално говори да проверим интернет чак и када имам пуне траке на вифи-у.
Игра није лоша, али постоји ужасна грешка која ми не дозвољава да кликнем ништа осим дугмета за излаз, неколико пута након ресетовања. Понекад могу да играм (ретко), а најчешће не могу. Деинсталиран, пошто се не може играти.
Бст игра .....сјајна игра .....нема превише реклама... пријатна игра.....
Дефинитивно бих дао 5 звездица. добијање кључева за наставак је гњаважа. Игра је веома забавна све док не проведете екстремну количину времена на једној плочи за кључ. Сада је постало досадно. Хвала на искуству. Волео бих да могу да одем даље да видим шта се још спрема, али досадила ми је само једна табла. Деинсталирање. Смдх.
Игра је веома ОК, али када дође до одређеног нивоа једноставно престаје да ради и веома фрустрирајуће, пронађите решења за проблем, хвала.
Најгори систем додиривања......док сам играо такву бину.....неки додирни тастери нису радили како треба....окачио се неко време и нисам успео да прођем бину
то је забавна игра, али се замрзава и због реклама се игра замрзава или се гаси без упозорења
То је добра занимљива игра.. Али превише огласа У неким случајевима морате да видите огласе да бисте добили довољно новчића Неки огласи су предугачки и немају опцију да се врате
Ова игра је заглављена на првом нивоу другог света ..... Поправи то одмах .... Не желим да изгубим напредак .... Поправи то одмах..
Након достизања одређеног нивоа, показује се да долази ускоро... М завршио са свим нивоима, нема новог нивоа за игру.. Некако сте заглављени.. Остало је у реду
Само се заглавило након неких нивоа и морате чекати 1 живот, а такође је одвратно гледати рекламу након сваког нивоа. Прво сам оценио 5 звездица за буљење, али сада делује иритантно
волим ову игру!! најбоља игра кувања коју сам икад играо .. најважније је да ову игру можемо да играмо без куповине .. заиста је пријатно 😍 али ова игра ми сваки пут закачи телефон па сам је деинсталирао али ви момци заслужујете пет звездица .. . Браво ... и желим да препоручим љубитељима хране да пробају ову игру .. 😋