Post by riosoftcomwelo on Feb 15, 2022 6:35:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Zelo počasen napredek, če ne morete porabiti. Ni možnosti za preživetje ali tekmovanje v nečem dobesedno v ničemer brez porabe.
Ta igra je res super za igranje, še posebej z zavezništvom, ki je kot družina. Vendar pa paketi za nadgradnjo gradu, ki jih kupite, ne zagotavljajo dovolj sredstev za nadgradnjo gradu. to je smešno. V tej igri porabim veliko denarja in to, da ne dobim tistega, za kar plačam, me je res odvrnilo. in je tudi zelo razočaranje.
Najslabši del igre je oglaševanje izdelka v naslednji sekundi po prijavi.. morate zapreti vsa pojavna okna za dodajanje in po tem lahko rešite svoj grad in čete pred sovražnikovim napadom 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Dokler ne zaprete vseh zavihkov za dodajanje, dobite 0
Pozdravljeni, rad bi se zahvalil za odlično igro. Všeč mi je, preprosto je igrati in veliko za početi v igri. Odlično za vse starosti. Lov na pošasti. Kmetijski viri. ubijati in braniti pred drugimi igralci.
Castle Defense 2 Стратегије aig
Res bi rad dal tej igri 5*, a ko lahko vrhunska zavezništva narekujejo mir, nakup grozi, da bo vaše čete/sredstva izničil, igra izgubi prednost. Mir v vojni je treba osvojiti. Igralci se ne smejo ustrahovati zaradi povprečne igre. Svetujem vam, da igrate le, če imate denar, da zgradite veliko vojsko in dovolj prijateljev, da sprejmete velika zavezništva, sicer je igra nesmiselna
Grozljivo! PREHODITE na to.. opozorilni gumbi povsod.. današnja vrhunska funkcija je branje objave nekega igralca o tem, kako mešati posebne pijače!! Ne v igri!! Ampak irl.. res!! Pisst: Porinite svoje objave iz igre globoko navzgor.. bodi prijazen.. včerajšnji dan je bil pozoren, ki se je pojavljal ves dan!!! Pridružite se njihovi fb skupini.. igra sama potrebuje veliko! Dela.. Na tem. Mislim, da se razvijalci ne zanimajo..da bi vse popravili.. za iskanje potrebujete Vip status! Da bi pošasti ubili, zato moram porabiti čas za ročno iskanje!!!
Vire je treba izboljšati, dal bi ji višjo oceno, vendar z zaščitenimi rss-ji v igri ni mogoče voljno trgovati v vašem zavezništvu, zaradi česar je pomoč članom težja, kot bi moralo biti ... prosimo, popravite to, da se igra igra bolje.
Odlična igra!! Igral sem veliko različnih iger, a ta je najboljša! Ne zapravljam in kar dobro sledim. Tudi tehnična podpora je odlična. Ekipa ROK pomaga toliko kot ekipa, s katero se odločite igrati. ROK na K170 !!
To igro igram že dolgo in nemogoče je, da igralci, ki ne plačujejo, rastejo hitreje, tisti, ki so že plačali veliko, so na povsem drugem nivoju, tako da so vedno na vrhu. Majhno zavezništvo vedno nadleguje ta velika zavezništva. Nakupi v aplikaciji so predragi z manj nagradami. Razvijalci so vsaj dodali več nagrad v pakete za ponovno polnjenje. Med oglasom za igro in dejanskim igranjem je velika razlika, ne zavajajte z oglasi. Igra ima včasih težave s prijavo.
Ni dobro kot pub g
Igra je zelo lepa, vendar spremenite dragulje v zlate kovanec, potem bo igra zanimiva. Čakam na posodobitev ....kot cok Po spremembi ga veliko ljudi prenese.
Rise of the Kings Strategi hmt
Premagaj igro doslej. Zanima vas in se nenehno uči novih trikov za zmago proti sovražniku. igranje z ljudmi po vsem svetu. samodejno prevaja jezike.
preveč prenosov za telefon po mojem mnenju, dovoljena igra za računalnik, večji zaslon za nekatere. morda bi bili nagnjeni k porabi denarja za nakupe iger, vendar se ne splača porabiti za male zaslone
To igro igram že 2 leti, njena neverjetna in dobra strateška igra lahko hitro raste tudi tisti, ki ne porabijo denarja. Toda po zadnji posodobitvi se soočam z napakami, moja internetna hitrost je dobra, vendar se soočam s težavami pri nalaganju in nenadoma se igra ustavi in nalaganje traja preveč časa, včasih pa se prikaže možnost "poskusite znova". Od zadnjih 2 dni komaj odpiram igro, da bi aktiviral status ščita, prosim, pomagajte mi pri tej težavi.
Ta igra je tako kot druge igre kraljestva, kjer gradite čakati ure. Ni tako, kot je bilo videti v predogledih.
Ni bila slaba igra, dokler niso zamenjali kvk s kristalno vojno
vse je v redu, vendar se soočam z eno težavo, čeprav je moja omrežna povezava na voljo, včasih sem izgubil povezavo, še posebej, ko igram ashen path. Popravi to napako.
To igro igram že dolgo, vendar so vaše nedavne posodobitve povzročile številne težave, ki še vedno visi in veliko stvari. Prosim, popravite napake. Ali pa bom moral igro izbrisati
Dobra igra, in grafika 😎
To igro je treba odstraniti, saj je vse prevarala. Posel je bil 0,99 £ namesto 600 £ in mi je vzelo 600 £ z bančnega računa. Zdaj želim vračilo!
Za to sem moral tudi izbrisati 2 igrici! prav tako ni nič podoben nobenemu od oglasov. Nisem veliko igral, sem pa že zdavnaj igral malo. Bilo je grozno.
Storitev za stranke popolnoma GROZNA!!!!!! Igra je imela težave v zadnjih nekaj dneh. Očitno napako, ki jo še niso odpravili. Ampak ne priznam. Pravijo, da je to naš problem. Glede na druge ocene je to standardno. Če nimate iPhona, se ne obremenjujte. Če obstaja težava, je odgovor. Bila bi odlična igra, če bi le dovolj skrbeli za svoje stranke. In seveda imeti iPhone
Rise of the Kings Strategi hmt
Še vedno kopajte to igro. Nekateri ljudje se tukaj pritožujejo, ker so porabili veliko denarja, ko porabim samo 0,99 centov in sem 28 lvl in to sam ni imel v pomoč. Ampak to je moja izbira in izziv. Moja stvar je, zakaj bi porabil ves ta denar in še vedno nimaš pojma, kako igrati? 😂
Živjo, to igro igram že od K267 (približno 4 leta +-) veliko sprememb je bilo narejenih, nekaj zelo pozitivnih, saj tukaj niso samo negativne stvari, ampak zaradi teh negativnih sprememb ljudje zapuščajo kraljestva in igro. Tudi zame bo zelo kmalu konec zaradi ponovnega načrtovanja sprememb v igri, ki bodo brutalne za igralce, ki ne zapravljajo. To je preveč, izgubljen potencial in zanimanje veliko ljudi. Namesto, da bi šli naprej z roko za tiste, ki ne zapravljajo, gre narobe.
Rise of the Kings Strategi ffd
Zapravil sem okoli 100 $, ker je igra super in želel sem prednost. Toda igra se ne bo posodobila niti ne bo prešla zaslona za posodobitev. Potrebujete pomoč za popravilo? Devs lahko pomagate?? Brez podpore razvijalcev. 2 zvezdici, ker je v redu igra, vendar skoraj enaka in veliko drugih samo drugačnih slik
Veliko napak, z vsako posodobitvijo se poslabša, slaba podpora, saj nikoli ne odgovarjajo na pritožbe.
Denar še bolj pritegne vaš odgovor – dejansko ni pravilno, največja vrednost ni 99,99 $ v Združenem kraljestvu, ampak 99,99 $, kar je bistveno več in igro je izjemno težko igrati, če ne porabite
Bila je zelo dobra igra, vendar so razvijalci postali tako lačni denarja, z novimi junaki skoraj vsak mesec in nenehnimi novimi nadgradnjami. Svojo hišo boste morali dvakrat zastaviti, da boste imeli kakršno koli možnost za tekmovanje.
Nekako sem se takoj zaljubil v to, še eno istoimensko vojno igro, ki je namenjena porabi, čakanju in ponavljanju. Morda je bila to čudovita umetnost in splošni epski občutek. Toda padla sem na to. Tukaj je mojstrsko monetizacija. Potem sem spoznal, da je teren le lepa slika, ko so vojaki hodili po vodi in skozi gore. Po odpremi jih ni mogoče ponovno naročiti. Velikanske zveze posrkajo vse igralce in ne delajo nič drugega kot kmetijstvo. Ampak hej, ta impulzni nakup je bil zagotovo super!!
Igra je zelo dobra, vendar ustvarjalci ne bodo poslušali. Vsa vzdrževanja se izvajajo vsakič ob istem času dneva, tudi med tekmovanji. Izpad strežnika je vedno 07:00 - 08:00 UTC , super, če ste ameriški posodobitve, ko spite, niso tako koristne, če ste v Združenem kraljestvu - posodobitve so ob zajtrku, ko imate možnost igrati pred delo/šola.
Rise of the Kings Стратегије fzke
Zasvoji in radovedno zabavno. Za to igro porabim veliko več časa, kot bi smel.
Za igro porabite več kot 50 tisočakov, potem pa vam ne bodo povrnili škode, ko bodo izdali nov privilegij vilin, katerega pridobitev stane 9 tisočakov. Nekakšna šala. Na tisoče ljudi se pritožuje nad tem in zdaj odneha. Ker lahko nov igralec porabi 9k in dobi vse, medtem ko morajo drugi porabiti ŠE 9k za samo nekaj stopenj. Zato vaše ocene začenjajo padati tako hitro kot Game of War. Postajaš preveč požrešen
Aplikacija visi, ko se prikaže kakršna koli napaka med gradnjo novega gradu. Včasih se pojavno okno s podatki ne odstrani, ko kliknete nanj. Prav tako ne more zagotoviti veliko informacij za začetnike
Če ne morete takoj vstopiti v odličen klan, je ta igra izguba časa in denarja. Sistemska igra ustrahovanja, v kateri lahko napadate ljudi tako nizko, da ne morejo storiti ničesar glede tega. Razen porabite več $. Stranske igre so narejene, vedno znova enako izplačilo nikoli ne dobi glavne nagrade ali celo blizu. Če vam je všeč ustrahovanje ljudi, je ta igra za vas. Oblikovalec bi moral malo bolj pošteno omejiti, kaj lahko lvl napade.
Veliko možnosti virov za brezplačno igranje igralcev. Igra je zelo politična, zaradi česar so zavezništva zelo pomembna, še posebej, če igrate brezplačno.
všeč mi je ta igra, ki je zelo zabavna in cenovno dostopna na začetku, a ko vaš grad postane legendarni, postane težje, a na splošno mi je všeč igra zelo konkurenčna in vedno so različni dogodki, ko ne počnete iste stvari, kot vidite v drugih igrah aplikacij
Moj najljubši, veliko skupinskega klepetanja, izberite dobro zavezništvo! Zelo pomembno za vaš napredek in užitek v igri. Če želite igro, ki zahteva načrtovanje in taktiko, je tukaj.
Užival sem v sodelovanju z ljudmi vseh kultur in narodnosti, medtem ko sem sodeloval v strateški igri v realnem času. usklajena timska prizadevanja in sodelovanje, da bi vaši skupini zagotovili konkurenčno prednost
Plačajte za zmago, ne prenašajte te igre ljudje, to je izguba časa ...
To je najslabša igra vseh časov! Ne zapravljajte denarja za to. Igra se nenehno izrezuje in nenehno se morate prijaviti!
všeč mi je igra, vendar po tej zadnji posodobitvi preveč napak. ne samo, da so premaknili supertile in ponovno pridobili pasice zavezništva, zaradi česar so zavezništva izgubila supertile, zdaj ne morem postaviti nobenih prekletih pasic, da bi zahteval druge supertile.. Podpiram sporočila in rekli so mi, naj naredim točno to, kar počnem. to se dogaja na vseh 12 mojih računih v K155.
Najprej je to odlična igra! EDIN razlog, zakaj sem to igro ocenil s 3 zvezdicami, je, ker je ZELO GLICHY! Ko odprem igro, se zemljevid ne naloži ali ne morem odpreti stvari, potem moram zapreti aplikacijo in jo znova odpreti. Če popravite to napako, bom to igro ocenil s 5 zvezdicami.
Ta igra je lahko zabavna s skupino dobrih prijateljev, na žalost pa je to igra, kjer svetu vladajo nasilni. Če se nameravate igrati, ne pozabite, da svojih ščitov ne zapravite zgodaj. V nasprotnem primeru vas bodo izkušeni igralci, ki nočejo igrati častno, stavili in zavrnili napredovanje. (Clan VNA je odličen primer). Bili ste opozorjeni
Veliko bolje bi bilo, če bi lahko tudi tisti, ki ne porabijo denarja, dobili boljšo ponudbo za vsaj porabo svojega dragocenega časa. Bankomat samo igralci, ki plačujejo, dobijo vse meso, kar je zelo žalostno za tako odlično igro
Še ena igra s plačilom za zmago Glories pripada norim igralcem z velikim denarjem
Dobra igra, lepa grafika, vendar je vse tako drago, igral sem veliko strategij iger in mislim, da je ta igra najdražja
To igro igram že več kot 3 leta. Najstarejši igralec iz zelo starega kraljestva. Igra je bila zabavna, dokler razvijalci niso začeli odpirati novih kraljestev in dajo prednost le velikim zapravljavcem. Staro kraljestvo umira in potrebuje združitev. Razvijalci bi morali začeti združevati stara kraljestva, sicer bodo igralci hitro zapustili igro.
Želimo si, da bi lahko zaščitili svojo igro v izrednih razmerah. Bil v bolnišnici z ljubljeno osebo, spet je bil izbrisan. Sorodnik ima možganski tumor ne more vedno priti na tekmo, da bi videl, kaj se dogaja, in se pravočasno zaščitil. To je res zanič.
Odlična vojna igra, vendar ni prijazna do nepotrošnikov. Morate trdo delati kot neporabnik in še vedno ne dohiteti tistih, ki porabijo
Preveč posodobitev naenkrat, ne dajte vam priložnosti za rast in nadgradnjo, samo zahtevate vedno več denarja in z denarjem mislim ogromno. Običajni zapravljavci ne morejo slediti, morate porabiti 3/4k na mesec, da lahko dobite lepo statistiko. Novi junaki skoraj vsaka 2 meseca